2016-04-10 16.43.32

La canalla “Teula”

La canalla són els més petits de la colla. Sense ells no es podria coronar El Castell. Ells juguen, corren, s’enfilen, … però sobretot, fan el que més els agrada: FER CASTELLS!

El grup de canalla està format per nens i nenes d’entre 5 i 14 anys i els seus monitors, que són els caps de canalla. Aquests últims són els qui dirigeixen els assaigs i els acompanyen a les sortides i activitats. Dins la colla, els nens i nenes aprenen valors tant importants com treballar en equip i relacionar-se amb els seus companys i amb gent de diferents edats.

Amb l’objectiu que els nens i nenes aprenguin quan abans millor a fer castells, hi ha un extens equip de persones que ens dediquem a ensenyar la tècnica per a descarregar els castells el més segur i ràpid possible. Aquest equip l’anomenem equip tècnic de canalla (caps de canalla i col·laboradors). Intentem que qualsevol nen que vulgui pujar als castells en pugui fer i, si és possible, que en faci algun a plaça i que aquella canalla que ajuda a l’assaig, però que no puja tant, se senti encara més útil.

Vols venir a assajar?

La canalla dels Castellers de Montcada i Reixac,  assagen dos dies a la setmana al gimnàs de l’escola Mitja Costa del barri de Terra Nostra:

Dimarts, de 18:30 a 19:30, i 
Divendres, de 20:00 a 21:00. Més informació

Als assaigs aprenen a fer castells d’una manera dinàmica i entretinguda combinant exercicis tècnics amb d’altres que potencien l’equilibri, la força…

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…