I Trobada de Colles del Vallès Occidental

0 107

Any del cinquè aniversari i els Teules recuperem la Trobada de Colles del Vallès amb l’absència destacada de les colles importants.

La Diada comença  pendents del temps, al final totes les 5 colles a la plaça de l’esglesia i comença a ploure, per sort amb l’ajuda de la Regidoria d’Esports anem totes les colles al Miquel Poblet a on es desenvolupa la diada amb una gran afluència de públic.

Diada a l’antiga a on les colles anem fent les nostres. La colla a part de la ronda de pilars a on descarreguem un nou pd4, obrim la diada amb un 3d6 descarregat, seguidament un 4d6 descarregat per tancar amb un 4d6a accidentat per la caiguda d’un segon a l’hora de baixar del castell. Tanquem la diada amb un pd4 i amb l’entrega de recordatoris a les colles.

Volem agrair a l’Alcaldessa Laura Campos que fes un forat a la seva agenda, així com al regidor d’esports Salvador Serratosa, al públic en general i com no a totes les colles assistents. Esperem que aquesta trobada tingui la continuïtat que es mereix.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − three =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…