Diada del Barri del Llevant al Prat del Llobregat

0 116

A la diada per les Festes del Barri de Llevant on hem actuat a la Plaça de Louis Braille, convidats per els nostres amics els Castellers del Prat del Llobregat. Una diada que ja comença a ser habitual en el calendari dels Teules i que ens ho passem molt bé gaudint de la companyia de la colla local.

Hem començat la diada amb els pilars d’inici, on hem descarregat un pilar de 4. Seguidament, a la primera ronda de la colla ha descarregat el 4d6, un castell molt ferm. A la segona ronda hem descarregat el nostre 3d6 lleuger preparant el terreny per a nous reptes. I hem acabat les rondes descarregant el 3d6a a la ronda de repetició, també lleuger amb algun petit canvi al tronc. El final de l’actuació ha estat un pilar de 4 descarregat per tancar la diada.

Moltes gràcies als Castellers del Prat del Llobregat per convidar-nos un any més.

Continuem la temporada del cinquè aniversari. Força Teules !!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…