III Diada dels Castellers de les Gavarres

0 29

La temporada es va acabant i per tancat l’any i en un dissabte al matí amb força vent, ens desplacem fins a Riudellots de la Selva on actuàvem amb els amfitrions, els Castellers de les Gavarres i amb els Esperxats de l’Estany de Banyoles.
Vam iniciar l’actuació amb un pilar de 4 descarregat. Van començar les rondes de castells i vam descarregar un 4 de 6 amb agulla molt tranquil i amb molt bones mides. En segona ronda, vam descarregar un 3 de 6 amb agulla, el castell es va anar bastint i a partir de la col·locada d’acotxador va començar la rengla a acostar-se a l’agulla, això va fer que els pisos de terces i segons perdessin les mides. En el moment de la travessada el castell va patir una sotragada important, però a partir d’aquest moment el tronc va exhibir una defensa del castell exemplar i després d’una treballada descarregada de l’agulla van aconseguir descarregar el castell. En tercera ronda, vam descarregar un 3 de 6 bastant tranquil. I per tancar l’actuació amb un pilar de 4 per sota.
Agrair a Castellers de les Gavarres i a Esperxats de l’Estany la seva ajuda a pinyes.
Ja se sap!!!, les colles petites sempre anem agermanades.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + seven =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…