IV Diada de la Colla

0 11

 

Abans de començar la diada l’Ajuntament de Montcada i Reixac i la colla anomena al Sr. Esteban Iglesias Casteller Honorífic i fa entrega d’una litografia del pintor M. Capella de Montcada i Reixac i de l’ensenya de plata de la colla.
D’aquesta manera volem agrair al Sr. Esteban la dedicació per la colla que sense ell aquest projecte no hagués vist la llum de nou.
Agrair a l’alcaldessa, família, amics i a la colla la seva presencia a l’acte.

 

 

Tot seguit, un any més ens trobem a la nostra plaça de l’església, aquest quart aniversari amb una colla convidada els Castellers de Castellar del Vallès o anomenats “Capgirats”.

Aquest any amb ganes de donar més de què podem, ja que la colla volia dur a plaça a la nostra plaça el pilar de 5 per primera vegada, però canvis d’última hora no donen prou garanties, així que haurem d’esperar al nostre cinquè aniversari per portar un castell de pis superior.

Comença la diada amb el pilar de 4 de dol seguit del clàssic pilar de 4 caminat que amb els nervis no va tan recte com esperem.

Sí que descarreguem sense problemes el 3d6 amb agulla, no així que se’ns creuen el 3d6 i el 4d6, que queden en intens, de vegades una mala posició al tronc, la canalla no ho acaba de veure bé del tot i al final donem pas al pd4 per tancar la Diada de la colla, amb un gust amarg.

Agrair l’ajuda dels companys dels Castellers de Castellar i del públic en general que no deixava de donar ànims.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…