Diada F.M. Barri dels Indians a Barcelona

0 62

En la jornada matinal d’avui, diumenge 16 de setembre, s’ha celebrat la diada de Festa Major dels Indians a Barcelona, amb la presència de la Colla Jove de Barcelona, els Castellers de Sant Adrià de Besòs dits Passadors i la colla Montcadenca dels Teules.

Comença la diada amb una mica de retard, ja que l’ambulància encara no hi és, però amb una mica de retard, s’aixecaven puntualment els pilars d’entrada a plaça. En la primera ronda, sortint de 3d6, descarregam el primer castell del dia sense més transcendència. A segona ronda, un nou 3d6 amb l’agulla es descarregava amb solvència però treballat fins al final, sumant-hi el segon del dia. A tercera, i última ronda, al final l’equip tècnic aposta per un 4d6, que descarreguem. Cal dir que avui hi ha molts canvis a pinyes i tronc. Tot això amb la presència d’algunes gotes que ens han fet patir encara mes per la gran humitat de l’ambient.

Agrair a la colla Jove de Barcelona i a Passadors de Sant Adrià la seva aportació a les pinyes.

Tant de bo ens veiem més sovint.

Castellers de Montcada i Reixac: pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 5 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…