Festa Major Terra Nostra 2018

0 47

En la jornada matinal d’avui, diumenge 9 de setembre, s’ha celebrat la diada de Festa Major del barri de Santa Maria de Montcada de Montcada i Reixac amb la presencia de la colla dels Castellers de Santa Coloma. En la, ja tradicional, diada de retorn de vacances d’estiu per els de la camisa Teula, i actuant a casa, s’aixecaven puntualment els pilars d’entrada a plaça  a les 12:00h del mig dia. En la primera ronda, sortint de 3d6, descarregem el primer castell del dia sense més transcendència i tornant a agafar sensacions després de més de 5 setmanes sense trepitjar les places. A segona ronda, un nou 3d6 amb l’agulla es descarregava amb solvència però treballat fins al final, sumant-t’hi el segon del dia. A tercera, i última ronda, s’apostava per un 4d6, que enguany ja s’ha vist en més d’una ocasió a escena, per tancar el dia.

Una vegada ja centrats en el que queda de temporada, ben atapeïda de diades i reptes encara per assolir, la colla pensa ja en el proper cap de setmana on es desplaçarà a Barcelona  per actuar  a la seva Festa Major del Barri dels Indians amb la Colla Jove de Barcelona i els Passadors de Sant Adrià de Besós

Castellers de Montcada i Reixac: pd4 de dol, pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 8 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…