Pd5

Diada Festa Major de Begues

0 32

Nova sortida dominical del Teules. Aquesta vegada, els de Montcada i Reixac hem anat a la població de Begues (Baix Llobregat). Que amb motiu de la Festa Major de la localitat la colla local, els Encantats de Begues hi celebrava la seva particular diada. A banda dels amfitrions els Encantats de Begues, hem compartit plaça amb la Colla Jove de l’Hospitalet, amb qui ha estat la primera vegada aquesta temporada que coincidíem.

Els locals han estat els primers en ordre d’actuació. La Colla Jove de l’Hospitalet en segona posició i nosaltres en tercera i ultima. Des d’un bon començament el cap de colla ha informat a tota la colla del funcionament de la diada, un 3 de 6 amb novetats a tronc, una torre de 6 també amb novetats, i un 4 de 6, si tot això surt bé, el plat final a part dels corresponents pilars de 4 d’entrada i sortida, portaríem a plaça després de 21 anys el primer Pilar de 5 de la colla des de la seva refundació. Hem aconseguit un 3 de 6 sense cap problema molt plàcidament, després en segona ronda la torre ens hi ha posat en alerta en el moment que s’ha girat una mica, però també descarregada sense cap problema, seguidament en tercera ronda anem pel 4 de 6, un Castell que en pot donar pas a fer aquest pilar de 5 que tant desitgem, un pèl remogut pels canvis fets a tronc. Així que en una ronda extra anem pel pilar de 5, nervis a la pinya i sobretot al tronc, però aquesta pinya treballa de valent i el pilar pujar segur, uns instants i el pilar és carregat, molta emoció, però a la sortida de l’enxaneta que ja hi era a escala del terc, no s’ha pogut aguantar la tremolor de la segona motxilla i a fet pinya, sense que cap casteller hagi pres mal, continuem amb el pilar de 4 de comiat. Una bona actuació per acomiadar les diades del primer tram, que no pas les activitats de la colla, ja que aquesta setmana vinent encara hi ha assaig a màxims, ja que el dissabte vinent hi ha el repte de la colla per fer el Pilar Caminat.

Actuacions com aquesta, en què cap de les tres colles ha estat capaç de mobilitzar una gran quantitat de castellers, però alguna colla no renuncia a portar a plaça castells de certa envergadura, són impensables sense tenir en compte la col·laboració de la resta de castellers a les pinyes.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + four =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…