IMG_20180617_191824

Festa Major de Can Sant Joan 2018

0 33

Diumenge 17 de Juny i s’encarà la diada al barri de Can Sant Joan, on els amfitrions compartirien plaça amb els Encantats de Begues. Pilars d’entrada que va quedar en intent, una caiguda sense conseqüències. Continuem en primera ronda, s’apostava pel 3d6 que es descarregava sense gaires dificultats. A segona ronda, una torre de sis molt ferma. Es finalitzava la diada amb el 3d6 amb agulla descarregat, més patit del planejat al deformar-se d’inici i perdre les mides que farien el castell més patidor del que estan acostumats.

Molt bona valoració del cap de setmana viscut, on la colla surt reforçada per encarar el final d’aquest primer tram de temporada.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4i, 3d6, 2d6, 3d6a, Pd4

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − two =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…