IMG_20180513_175719

Diada Castellera al Circuit de Barcelona-Catalunya per la Formula 1

0 38

Aquest cap de setmana és molt intens, ja que, la colla avui diumenge i després del viatge a Andorra, anem al Circuit de Barcelona-Catalunya pel gran premi de Formula 1. Començàvem al matí, molt aviat reunint-nos tots per agafar els autocars que ens portaran al circuit. Ens hem desplaçat dos autocars sencers. Un cop al circuit i després de rebre l’acreditació i l’esmorzar, ja hem començat les diferents actuacions amb un 3d6 i un Pd4 amb Manyans de Parets, a un altre lloc del circuit Castellers del Prat i castellers de Sant Vicenç dels Horts també feien les seves construccions. Seguidament hem fet un 3d6 amb agulla, i un 3d6, i seguidament al padock ens hem retrobat les 4 colles per fer un 4d6 de germano molt parat, i ja per acomiadar-nos del circuit i de tot el públic assistent fem un Pd4 per sota i un Pd4. Segurament un cap de setmana molt cansat, però amb unes grans vivències.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + five =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…