Sopar de Gala de la Colla

0 25

Amb motiu de les festes de Nadal i per dir adéu a una bona temporada, la colla es va reunir al Restaurant la Candela per poder celebrar i desitjar unes bones festes nadalenques. Molta gresca, molt bon ambient amb els amics del Restaurant La Candela, a on es va escollir el Casteller de l’any, amb sorteig, ball, etc.
Gràcies a totes i tots els que heu fet possible aquesta temporada, i no ús oblideu que us esperem l’any vinent, i com no a tots els comerços, espònsors, voluntaris i organitzadors que heu fet possible que un any més continuem lluitant per seguir endavant.

Moltes Gràcies i Bones Festes!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + eighteen =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…