2017-10-09 16.26.33

III Diada de la Colla

0 27

Diumenge dia 8 d’octubre es celebrà la 3a Diada dels Castellers de Montcada i Reixac, i en companyia de la colla convidada d’aquest any, els Castellers de les Gavarres. A les 12h del migdia d’un dia solejat i tranquil, començà la diada amb el tradicional pilar d’entrada caminant per part dels amfitrions. Bon ritme i pas ferm, descarreguen el pilar sense complicacions i entrant a plaça amb convicció per encarar els reptes que es preveuen amb entusiasme i fervor.
Primera ronda, i castell bandera dels vallencs: el 2d6 torna a lluir a la Plaça de l’Església i amb un detall final, efectuant figuereta; cop de puny a la taula tot just començar el dia i mostrant al públic que avui la colla local va a per totes. S’inicia la segona ronda amb el castell més gran que per al moment s’ha portat mai a plaça, el 5d6, i tot just un any després de completar-lo per primer cop a casa. Bé de mides des de un principi, ràpid i amb decisió es descarrega amb efectivitat i denotant que la colla te solvència tot i haver passat més del temps desitjat per poder tornar-lo a veure a plaça. A tercera, i última ronda, continuant amb l’intenció de pujar un pis més a aquest 3d6, més lleuger del habitual, es finalitza sense cap problema i amb una nova prova solvent al sarró i a plaça, que referma les intencions dels montcadencs. Finalment, pilars de sortida per arrodonir el dia, 2 de simultanis en aquesta ocasió on el gran nombre de camises van permetre-ho i tancant la diada amb un pilar al balcó de l’auditori municipal.

Gran dia per als de color teula, contents i decidits a continuant treballant per culminar la feina que s’està duent a terme a tots els assaigs de les últimes setmanes.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4cam, 2d6, 5d6, 3d6, 2Pd4, Pd4(balcó).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 − 1 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…