2017-08-30 12.21.05

Diada de F.M. Terra Nostra

0 35

En la jornada matinal d’avui, diumenge 3 de setembre, s’ha celebrat la diada de Festa Major del barri de Santa Maria de Montcada de Montcada i Reixac amb la presencia de tres colles, entre elles els Minyons de Santa Cristina d’Aro i els Castellers del Prat de Llobregat. En la, ja tradicional, diada de retorn de vacances d’estiu per els de la camisa Teula, i actuant a casa, s’aixecaven puntualment els pilars d’entrada a plaça del trio de colles a les 12:00h del mig dia. En la primera ronda, sortint de 3d6, descarregem el primer castell del dia sense més transcendència i tornant a agafar sensacions després de més de 5 setmanes sense trepitjar les places. A segona ronda, un nou 3d6 amb l’agulla es descarregava amb solvència però treballat fins al final, sumant-t’hi el segon del dia. A tercera, i última ronda, s’apostava per un pd4 aixecat per sota, que enguany ja s’ha vist en més d’una ocasió a escena, per tancar el dia.

Una vegada ja centrats en el que queda de temporada, ben atapeïda de diades i reptes encara per assolir, la colla pensa ja en el proper cap de setmana on es desplaçarà fins Sant Adrià del Besos per actuar en al seva Festa Major el diumenge dia 10 de setembre.

Castellers de Montcada i Reixac: pd4, 3d6, 3d6a, pd4ps, pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…