Diada d’Estiu a Badalona

0 24

Dissabte 1 de Juliol per la tarda es celebrà a Badalona la diada d’Estiu organitzada per la colla Micaco on hi varem participar coma colla convidada. En una tarda on amenaçava pluja en qualsevol moment, es va iniciar la diada amb la ronda pilars d’entrada i tot seguit la primera ronda amb el primer dels castells descarregats per la colla teula, el 3d6. A continuació, en segona ronda, castell estrella i ha consolidar realitzant una magnifica torre de 6 que no va generar ni tan sols un petit moviment, la millor del curs amb diferencia. La tercera i última ronda, es finalitzava amb un 3d6 amb l’agulla una mica mogut però que no va fer perillar per la seva caiguda en cap moment.

Diada de consolidació, per fer un petit descans de dues setmanes per encara amb forces la última diada del primer tram de temporada, que es celebrarà el dia 23 a Mollet del Vallès.

Castellers de Montcada i Reixac: pd4, 3d6, 2d6, 3d6a, pd4

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + twenty =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…