2017-06-18 11.26.23

Diada de Festa Major de Can Sant Joan

0 37

Poc temps per la celebració del èxits del dia anterior, diumenge 18 de Juny i s’encarà la segona diada al barri de Can Sant Joan de la ciutat on els amfitrions compartirien plaça amb les Castellers de Badalona i els Castellers de Santa Coloma. Pilars d’entrada a banda, es pretenia millor registres del dia anterior i en primera ronda s’apostava per el 3d6 amb l’agulla que es descarregava sense gaires dificultats sota una pluja de sol que marcaria les condicions força severes de calor i humitat. A segona ronda, i en menys de 24h, la segona torre de sis del curs es descarregava de manera tant ferma i solvent com la seva predecessora. Es finalitzava la diada amb el 4d6 descarregat, més patit del planejat al deformar-se d’inici i perdre les mides que farien el castell més patidor del que estan acostumats.

Molt bona valoració del cap de setmana viscut, on la colla surt reforçada per encarar el final d’aquest primer tram de temporada, recuperant un castell fins ara inèdit al 2017 i mantenint el pols a les altres construccions.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4, 3d6a, 2d6, 4d6, pd4

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…