Diada a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes)

0 35

El Dissabte dia 17 de Juny, fem la primera diada del intens cap de setmana es va dur a terme a la localitat de Sant Pere de Ribes, compartint plaça amb la colla local els Castellers de les Roquetes i la Colla Jove de Sitjes. Després dels pilars corresponent d’entrada, la primera ronda es descarregava de manera solvent un 3d6 i s’encarava la segona ronda amb l’aposta de tornar a executar la torre de 6, que malauradament va quedar en el tinter en festa major i que, descarregant-la per primera vegada aquesta temporada, va sorprendre la facilitat d’execució amb la que va realitzar-se. Per finalitzar, es va acabar la tercera ronda amb un pilar de 4 aixecat per sota, donades las baixes importants d’efectius al tenir dos diades el mateix cap de setmana, i que no va permetre fer el desitjat tercer castell. Tancant la diada amb els pilars, la colla sortia però amb molt d’entusiasme i contents d’haver-se pogut treure l’espina de la torre i de la manera tan contundent com es va fer.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4, 3d6, 2d6, pd4ps, pd4

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + six =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…