resum

Diada El Prat del LLobregat

0 43

El passat diumenge dia 7 de maig i efectuant la primera actuació fora de la vila, diada transcorreguda al Prat de Llobregat, la colla sortia a per totes i demostrant que segueixen treballant i continuant amb l’esforç del treball assagi a assaig. S’iniciava la diada a dos quarts de 12 amb els habituals pilars d’entrada i la colla es preparava per encarar el primer dels seus castells, en tercera posició, al ser aquesta vegada quatre colles a plaça. Descarregant el seu primer 3d6 fora del municipi aquest 2017 es treien ràpidament el gust amarg de la última diada, i encaraven la segona ronda descarregant també un 3d6 amb l’agulla de manera contundent i solvent. La última ronda efectuaren un pilar de 4 aixecat per sota, del qual no feien gala del domini absolut que demostren cada vegada que s’efectua, desde feia quasi bé un any. Per acabar ronda de pilars de 4 simultanis, i celebració d’una bona diada que retorna l’ànim, la confiança i les ganes de més, tant característiques sempre dels teules de Montcada.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4, 3d6, 3d6a, Pd4ps, Pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…