moncada 308

Diada Festa Major de la Font Pudenta i Muntanyeta

0 37

Avui 28 de Maig s’ha celebrat a la localitat de Montcada i Reixac la diada en motiu de la festa major del barri de la Font pudenta i La Muntanyeta, i en presencia de les colles convidades dels Laietans de Gramenet i els Castellers de Viladecans, sota el paraigua de la colla local els Teules de Montcada. Com es habitual s’inicià la diada a dos quarts d’onze del mig dia amb els pilars de entrada de les tres formacions per encarar la diada que vindria a continuació.

La primera ronda l’encetava la colla amfitriona realitzant un esplèndid i fins i tot relaxat 3 de 6, que es descarregava sense cap problema. La segona ronda, y un pel més treballat, s’ha descarregat el 3d6 amb l’agulla al mig, per finalitzar a diada amb el 4d6 que s’ha hagut de tancar un parell de vegades per acabar de agafar ve les mides al castell. Diada doncs per agafar forces de cara la propera setmana, Festa Major de Montcada, i on els vallencs tindran els seu primer gran dia de la temporada per fer un salt de qualitat endavant en la progressió de la temporada.

La dada del dia: s’ha aconseguit superar el centenar de castells descarregats (101).

Castelllers de Montcada i Reixac: Pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, Pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − five =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…