2017-05-01 20.43.19

Diada de Festa Major de Masrampinyo

0 77

Avui dia 1 de Maig pel matí s’ha celebrat al diada de festa major del barri de Masrampinyo a Montcada amb la colla convidada de Passadors de Sant Adrià i la colla local. S’iniciava la diada amb els pilars de 4 d’entrada i tot seguit el primer castell de la jornada, i el que marcaria la diada, aquesta vegada amb un resultat encara mai assumit per la colla teula, el de la llenya a plaça. Després de més de dos temporades, i més de 90 castells consecutius descarregats, es truncava la jornada al patir la primera caiguda d’un castell, el 3d6, des que la colla fou refundada al 2013. El castell ha pujat ferm i decidit, bé de mides i sense motius aparents que denotes el malaurat desenllaç final, on es trencava de manera ràpida a l’alçada de dosos just en el mateix moment en que l’enxaneta feia l’encavalcada per fer l’aleta i que finalment, no ha pogut coronar la construcció.

La reacció de la totalitat dels membres ha sigut exemplar, tot i no estar acostumats a patir una caiguda a plaça, i s’han resolt les assistències de manera ordenada i tranquil·la en tot moment. Una vegada avaluat el estat dels castellers contusionats, i que més enllà de la caiguda no s’ha produït cap lesió de consideració, s’ha pogut continuar la diada sense cap més incident. La colla teula, si més no, aquesta vegada si que ha estat condicionada per la caiguda tan prematura i ha hagut de rebaixar les seves aspiracions, i acabar la diada amb pilars de 4 a cadascuna de les rondes restants.

Demà mateix els teules tornen a assaig per encara la propera diada, que se celebrarà aquest mateix diumenge dia 9 al Prat de Llobregat amb la ferma convicció de tornar a dur tres castells a plaça i sortejar de manera ràpida i contundent el sotrac sofert en el dia d’avui.

Castellers de Montcada i Reixac: pd4, 3d6(i), pd4, pd4, pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 16 =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…