FullSizeRender

Diada d’inici a l’Ermita de Sant Pere de Reixac.

0 86

Avui diumenge dia 9 d’Abril s’ha celebrat la diada d’inici de temporada per als Castellers de Montcada i Reixac en una plaça on fins ara mai s’hi havien aixecat castells, a l’Ermita de Sant Pere de Reixac. En un lloc tan emblemàtic per al poble, i signe d’identitat per a tots els montcadencs, la diada ha transcorregut de manera plàcida i afable; debutant a plaça amb la Colla Jove de Barcelona, els teules han posat fil a l’agulla i han descarregat amb solvència els tres primers castells de la temporada 2017.

Pilars d’inici per començar a escalfar motors i encetant la primera ronda amb un 3d6 de postal, a continuació el seguiria un 3d6 amb el pilar al mig i per acabar, a tercera i última ronda, finalitzant la diada amb un 4d6. Cloenda amb els pilars de sortida de rigor, i a celebrar la feina feta durant els assaigs que es duien a terme des de principis d’any.

Castellers de Montcada i Reixac: Pd4, 3d6, 3d6a, 4d6, pd4.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + eight =

Segueix-nos a…

Amb el suport de…

Y tambe de…..

Patrocinador principal…